Artisan Food Production BSc (Hons)

Великобритания

Что я буду изучать?

This course will develop your practical skills and techniques in artisan food production, alongside teaching you how to establish sustainable and ethical food practices to improve current food production processes. You will explore the cultural importance of traditional artisan foods, both within the UK and further afield. You will also study microbiology, nutritional quality, chemistry and the physical and eating qualities of food.The course is delivered by professional artisan food specialists at The School of Artisan Food – based on the Welbeck Estate, in Nottinghamshire – alongside food technology specialists at Nottingham Trent University, on the Brackenhurst Campus.

На каком факультете я буду учиться?

School of Animal, Rural and Environmental Science

Варианты обучения

Очная (4 лет)

Цена
Информация недоступна

Пожалуйста, узнайте информацию у вуза

Начало обучения

Сентябрь 2025

Где

Brackenhurst Campus

Nottingham Trent University,

Brackenhurst Lane,

Southwell,

Nottinghamshire,

NG25 0QF, CENTRAL ENGLAND, England

Требования к IELTS могут отличаться в зависимости от выбранного курса

ДОБАВИТЬ В ШОРТ-ЛИСТ

O Nottingham Trent University

Один из самых популярных британских университетов. Известен высочайшим качеством образования и превосходными показателями трудоустройства выпускников.

  • золотой рейтинг британской экспертизы качества обучения
  • престижные стипендии до 50% стоимости образования
  • Возможности для получения практического опыта работы
  • NTU предлагает специальную поддержку для иностранных студентов

Оставайтесь на связи